4 Nieuwe Panda's
Start Omhoog Panda Cross Panda Alessi Panda 4x4 Diesel ANWB Ecotour 007 Panda 4 Nieuwe Panda's Kleurige Panda's Navigatie Panda Show Panda's Populair

 

 

4 nieuwe Panda-versies

 

29 juni 2005

 

 

De Nederlandse Fiat-importeur heeft het leveringsprogramma van de Panda met vier nieuwe varianten uitgebreid.

Alle versies hebben als basis de uitrusting van de Dynamic. De Panda Navigator heeft als extra een Blaupunkt navigatiesysteem en dakrails. De Navigator is leverbaar met 1,2-liter benzinemotor of 1,3-liter Multijet dieselmotor. De meerprijs ten opzichte van de Dynamic bedraagt 700.
Bij de Panda Class ligt de nadruk op luxe. De extra uitrusting bestaat uit airconditioning, in delen neerklapbare achterbank, dakrails en parkeersensoren. De meerprijs bedraagt hier 1.000.
De Panda Sky beschikt over glazen dakpanelen die 70 procent van het dak beslaan. Het voorste gedeelte is elektrisch te openen. Samen met dakrails geldt hiervoor een meerprijs van 1.000.
De Panda Sportsound beschikt over een uitgebreide geluidsinstallatie met zes luidsprekers en een subwoofer. Daarnaast heeft de Sportsound mistlampen voor, lichtmetalen velgen en wederom dakrails. Dit pakket kost tesamen 1.400.

 

 

Terug naar boven

 

Bron: www.autoweek.nl