Novitec
Start Omhoog Kleurige Fiats Trepiłno Prijzen 4x4 Panda Hydrogen (2) Panda 4x4 Novitec (2) Novitec Panda Diesel Panda Automaat Panda Alessi Meer 500 Vliegende start Nieuwe 500 Prijsuitreiking Auto1

 

 

Tuning voor Fiat Panda, Idea en Lancia Ypsilon
Novitec: Italiaans met Duitse saus


2 juli 2004

 

Het Duitse Novitec levert voor Fiats, Lancia“s, Alfa“s en zelfs Ferrari“s accessoires om van deze auto“s iets speciaals te maken. Nieuw zijn spullen voor de Fiats Panda en Idea en de Lancia Ypsilon.

 

 

Terug naar boven

 

Het Duitse bedrijf heeft accessoires in het assortiment voor vrijwel elke Fiat, enkele Lancia“s en verschillende Alfa Romeo“s. Zelfs mensen met een Ferrari 360 Modena of 575 Maranello kunnen er terecht. Dit keer zijn enkele nieuwe modellen uit de Fiat-stal voorzien van een speciaal accessoirepakket.
Bij de Panda zijn de dakspoiler, beugel aan de voorzijde en de speciale velgen de meest in het ook springende details. Maar dat is nog niet alles. Ook onderhuids kan Novitec de Panda aanpassen. Zo zijn er een sportluchtfilter, aluminium 1,5 cm dikke spoorverbreders, sportveren en einddempers voor de uitlaat.
Voor de Idea zijn er soortgelijke mogelijkheden: ook hier een dakspoiler en een beugel aan de voorkant van de auto. Daarnaast is er voor de mpv keuze uit 5 verschillende soorten velgen, zijn er eveneens sportveren en spoorverbreders. Bovendien biedt Novitec voor de Idea verschillende mogelijkheden om de uitlaat een sportief stemgeluid te geven. 
Ook de Lancia Ypsilon kan een dergelijke behandeling ondergaan: er zijn ook voor het chique Italiaantje 5 soorten velgen, spoorverbreders en verschillende manieren om de uitlaat te tunen. Voor alle types zijn er speciale Novitec vloermatten en ventieldopjes. Die maken de auto“s volgens het Duitse bedrijf helemaal af.

 

 

Bron: www.autoweek.nl

 

Terug naar boven