Panda Perlina (2)
Start Omhoog Schonere Panda Panda Presto Softwareverfijning Terug geroepen 1.500.000 Panda's Panda Adventure Panda Perlina (2) Panda-Phoenix Panda 2010 Slooppremie Panda Perlina Panda Sky

 

 

Fiat Panda Perlina voor 12.295 euro

 

17-06-2009

 

 

Dankzij de slooppremie, die in diverse Europese landen is ingevoerd, beleeft de Fiat Panda, die alweer sinds 2003 op de markt is, een tweede jeugd. Autoconsumenten in Europa maken graag gebruik van de subsidie die vooral het factuurbedrag van goedkope modellen flink kan doen slinken. Toch is dit voor Fiat geen reden om achterover te leunen. Een continue stroom aan actiemodellen moet de loop er bij de Fiat showrooms eveneens in houden.

 

Nu heeft Fiat de Panda Perlina klaar, die in een oplage van slechts 140 stuks op de markt wordt gebracht en voorzien is van alle mogelijke luxe. De prijs van deze witte parel, die wordt aangedreven door de bekende 1,2 liter 8-kleps benzinemotor van 60 pk, bedraagt 12.295 euro. Dit parel-Panda is voor die prijs groots uitgerust: Voor liefhebbers van luxe is er automatische airconditioning, deels met leder beklede sportstoelen, stuurbekrachtiging, een radio/cd speler met MP3 aansluiting en zelfs parkeersensoren. Het stuur is met leer bekleed en zoals het hoort bij een actiemodel zitten er lichtmetalen velgen onder. Privacy glass voor de achterste ramen maken samen met dakrails en mistlampen het pareleffect compleet.

 

 

Bron: /www.autointernationaal.nl

 

Terug naar boven