Softwareverfijning
Start Omhoog Schonere Panda Panda Presto Softwareverfijning Terug geroepen 1.500.000 Panda's Panda Adventure Panda Perlina (2) Panda-Phoenix Panda 2010 Slooppremie Panda Perlina Panda Sky

 

 

Fiat Panda: softwareverfijning reduceert uitstoot.

 

 

Fiat heeft de laagste gemiddelde CO2-uitstoot van alle volumemerken in Europa, althans als we Daihatsu niet meerekenen. En volgens een bepaalde meting zou deze titel inmiddels in handen zijn van Peugeot. Maar goed, dat nieuws is blijkbaar nog niet doorgedrongen tot Fiat en dat maakt het begrijpelijk dat de Italiaanse autofabrikant de topnotering wil blijven vasthouden. Dat lukt alleen door voortdurend te blijven investeren in duurzame mobiliteit en schone motoren.

 

Het laatste bewijs van de ‘vergroening’ van het Fiat gamma is het milieulabel van de Fiat Panda 1.2 Dualogic. Dankzij software-verfijning en het optimaliseren van het motor-managementsysteem, heeft Fiat de CO2-uitstoot van dit model gereduceerd. Het gevolg hiervan is dat de Fiat Panda met gerobotiseerde versnellingsbak van een C naar een groener B label is gegaan. De Fiat Panda met 1.2 benzinemotor en gerobotiseerde versnellingsbak is er vanaf 10.295 euro.

 

Bron:  www.autointernationaal.nl

 

Terug naar boven